Avontuurlijk Ardennen!

Welkom op Camping Eau-Zone

In het hart van de Belgische Ardennen, temidden van de natuur en omgeven door vele toeristische attracties, vindt u de trekkerscamping EAU-ZONE.  Deze rustige trekkerscamping, langs de rivier de Ourthe, heeft alles te bieden om u te laten genieten van uw welverdiende vakantie.

Avontuurlijk kamperen in een Pipowagen of met uw eigen caravan. Onze 84 toerplaatsen zijn voorzien van alle comfort die u maar kunt wensen.
 
De camping ligt op 400m (=wandelafstand) van het centrum van Hotton.  In dit typisch, gezellig Ardennendorp vindt u verschillende restaurants, cafés, supermarkten, krantenwinkel, postkantoor, enz…  Dus eenmaal geïnstalleerd op de camping, kunt u uw wagen in principe aan de kant laten staan. Ook het station van Melreux bevindt zich op 1 km van de camping.

Vanaf de camping vertrekken verschillende wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. Ook is het mogelijk om andere outdoor activiteiten te boeken. Wij werken hiervoor samen met Club Actif en RHM Buitensport. Wij kunnen u hierover informeren bij de receptie.

camping eau zone Hotton

Faciliteiten

 
  • Natuur en omgeving
  • Sanitair
  • Kampeerplaatsen
  • Fietsen en wandelen

 ,

Nieuws

Nieuwe sanitaire voorzieningen

09-02-2015

Wij zijn fier om u aan te kondigen dat er twee nieuwe sanitaire voorzieningen komen, functioneel vanaf 15 maart.